Welkom op de nieuwe website Taralai Thai Massage.

Mijn naam is Yupin Polwongsa, geboren te Sakon Nakhon- Thailand en sinds 2005 woonachtig in Nederland. Na bij diverse werkgevers te hebben gewerkt in Nederland ben ik in Thailand cursussen gaan volgen om een eigen massage salon te starten in Nederland

In eerste instantie heb ik gestudeerd aan de bekende Wat Pho massage school te Bangkok en heb daar de cursus “traditionele Thaise massage” gevolgd en met succes het officieel erkende diploma gehaald.

Na deze opleiding ben ik op zoek gegaan naar een andere door het ministerie erkende massage school, en heb deze gevonden in de Thai Massage & Spa Academy te Bangkok . Hier heb ik de volgende cursussen en certificaten behaald om U zo goed mogelijk met mijn achtergrond & ervaring van dienst te kunnen zijn.

  • Traditionele Thaise massage
  • Aroma massage
  • Foot therapy massage
  • Swedisch massage
  • Body & Spa managment
  • Business managment

Per 1 September 2019 heb ik Taralai Thaise Massage salon overgenomen en ga de voortzetten . Deze is gevestigd aan de Mathildastraat 9 – 4901 HC te Oosterhout ( Centrum ) .

Taralai Thai Massage is een nette Thaise massagesalon. Bij ons vindt u dus geen aparte kamertjes en wij geven GEEN erotische massage. Voor de klanten zijn een korte/lange broek verplichte kledingstukken. Deze worden door de salon ter beschikking gesteld. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen en duo’s.

Ook geven wij cadeaubonnen uit waarbij u zelf de waarde kan bepalen of een massage kan uitkiezen. * Deze zijn natuurlijk uitsluitend bij Taralai Massage salon te gebruiken *

Het is aan te bevelen om een afspraak te maken zodat u niet onnodig hoeft te wachten.

Tel: 0162-219001 of  WhatsApp 06-36332658

Tot ziens in onze mooi nieuwe ruime massage salon te Oosterhout.